[PROJECT] "Ik ben B.A.P's Ideale Baby" Beloften

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/06/BAPIdealBaby.html

Door "B.A.P's Ideale Baby te worden, zal B.A.P nog veel meer van je houden!

Hoe word je B.A.P's Ideale Baby:
  1. Lees de beloftes van "B.A.P's Ideale Baby" hieronder.
  2. Deel de afbeelding van het project (met de #BAPIdealBaby hashtag) op je SNS en steun goed gedrag tegenover B.A.P en BABY's.
  3. Voeg je naam en land toe in de commentaar sectie op het einde van de post.

We zijn er van overtuigd dat we de gedachten van vele fans kunnen veranderen en een verschil kunnen maken in de fandom. Dit project zal actief worden gepromoot met behulp van partners doordat het in het voordeel is van B.A.P en het welzijn van BABY's.

DE BELOFTEN VAN "B.A.P's IDEALE BABY" IN PERSOON

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik weet dat B.A.P hun privacy nodig heeft en rustmomenten verdient. Dit is waarom ik mensen aanmoedig hen niet te volgen tijdens hun vrije tijd of naar hun hotel/dorm.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik B.A.P's persoonlijke ruimte respecteer: Wanneer ik dicht bij de leden ben, neem ik ze niet vast of raak ik ze niet aan sinds ik het zelf ook lastig zou vinden als een vreemde me zou vast nemen of zou knuffelen. Ik onthou dat B.A.P normale mensen zijn en persoonlijke ruimte nodig hebben zoals iedereen.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Als ik ze ontmoet op de luchthaven of andere publieke plaatsen, ondanks dat ik opgewonden ben, ik probeer om kalm te blijven en geen ongepast gedrag vertoon zoals: achter hen aan rennen, de hele tijd hun namen roepen, een foto/handtekening eisen of cadeautjes naar hen gooien (doordat ze er heel erg veel krijgen en ze ook nog hun tassen moeten dragen!). Ik weet dat B.A.P meer naar me zal lachen/zwaaien als ik goed gedrag vertoon. Ook tijdens concerten gooi ik geen spullen op het podium doordat ik weet dat het hen zou irriteren.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Wanneer ik het geluk heb om foto's te nemen van B.A.P, probeer ik op een fatsoenlijke afstand te blijven zodat ze rustig kunnen stappen en niet het gevoel hebben dat ze omgeven zijn met veel camera's te dicht bij hun gezicht.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik juich niet alleen voor mijn jongens maar ben ook respectvol tegenover andere BABY's op concerten en evenementen, ik blokkeer het zicht van andere fans niet met borden of lightsticks, ik help iedereen die er ziek of gestresst uitziet en duw of vecht nooit op evenementen.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik onthou dat B.A.P idolen zijn en dat ze fanservice niet echt kunnen weigeren zelfs als ze zich niet goed voelen of humeurig zijn, dus ik stel geen interacties voor doordat ik hun EIGEN beslissingen wil respecteren.

DE BELOFTEN VAN "B.A.P's IDEALE BABY" ONLINE

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik denk dat ongegronde geruchten verspreiden of deelnemen in fan oorlogen slecht is voor zowel B.A.P's reputatie als de fandom's reputatie dus ik probeer om deze situaties te vermijden.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik geloof niet alles wat ik lees over B.A.P op het internet, tenzij het van een officiële website is of een betrouwbare bron. Bijvoorbeeld:
Ongegronde geruchten over individuele leden en ik overreageer niet wanneer ik online iets negatiefs over hen zie als het niet op feiten is gebaseerd.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik doe mijn best om geen foto's te plaatsen of te delen die duidelijk genomen zijn op plaatsen waar fans niet moeten zijn (foto's van hen in hun hotel, in restaurants, zittend IN vliegtuigen enz.), en ik deel geen info over de verblijfplaatsen van B.A.P of wat ze aan het doen zijn doordat dat mensen zou aanmoedigen om B.A.P's privacy te schenden. Ik weet dat de leden zich hier niet comfortabel mee voelen en dat ze deze situaties niet leuk vinden. (Denk aan Zelo's tweet!)

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik ben altijd respectvol tegenover de leden wanneer ik ze vermeld op Twitter of Instagram omdat ik onthou dat B.A.P hun meldingen leest en dat ze gekwetst kunnen worden als ze onfatsoenlijke of onbeleefde commentaar zien.

Ik ben "B.A.P's Ideale Baby" omdat:
Ik repsecteer niet alleen B.A.P maar ook mijn mede BABY's. Als ik niet akkoord ga met iemand zijn/haar mening of gedrag, ga ik er op een respectvolle manier op in. Ik vermijd bedreigingen/pesten en negeer redeloze haat.

Wij willen weten wie onze goed-gemanierde, mooie en zorgzame BABY's zijn waarop B.A.P trots kan zijn.

Als je belooft om B.A.P's Ideale Baby te zijn, reageer dan met je NAAM en LAND hieronder. Het enige wat je daarna nog moet doen is de geweldige fan blijven die je bent en anderen aanmoedigen om net zoals jou te zijn! 

© Isa & Nicole @ BAPYESSIR.COM | bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment