[Proiect]”Eu sunt BABY ideală a B.A.P” Angajamente#BAPIdealBABY

Translator: Andreea
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/06/BAPIdealBaby.html

Devenind “BABY ideală a B.A.P”,B.A.P vă va iubi şi mai mult!

Cum sa devii BABY ideală a B.A.P:
  1. Citeşte angajamentele “BABY ideală a B.A.P” de mai jos
  2. Distribuie graficul proiectului(cu hashtag-ul #BAPIdealBABY)pe SNS-ul vostru şi sprijiniţi comportamentul bun al B.A.P şi al BABYs.
  3. Adăugaţi-va numele şi ţara în comentarii la sfârşitul postării.

Avem convingerea că putem schimba minţile a multor fani şi putem face o diferenţă în fandom. Acest proiect va fi promovat în mod activ cu ajutorul partenerilor, deoarece este în beneficial  bunăstării B.A.P şi a BABYs.

Angajamentul “BABY Ideală a B.A.P “ în presoană

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Știu că BAP au nevoie de intimitatea lor și merită unele momente de odihnă. Acesta este motivul pentru am încuraja oamenii să nu-i urmeze în jurul în timpul lor liber sau în hotel / dormitor.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Respect spaţiul personal al B.A.P:Când sunt aproape de membri,nu îi grăbesc şi nu îi ating,deoarece ştiu că m-aş simţi ciudat dacă un străin m-ar grăbi sau m-ar îmbraţişa. Îmi amintesc că BAP sunt oameni normali şi au spatiul lor personal ca oricine altcineva.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Dacă îi întâlnesc în aeroport sau în spaţii publice,normal că sunt încântată,dar încerc să rămân calmă şi să nu am comportamente neadecvate,cum ar fi:să alerg după ei,să le strig numele constant,să insist pentru un autograph/o fotografie sau să le dau cadouri(ei primesc multe plus că trebuie să aibă grijă de propriile bagaje!). Ştiu că B.A.P îmi vor zâmbi mai muti mie dacă am maniere adecvate.De asemenea,în concerte,nu arunc obiecte pe scenă,deoarece ştiu că i-ar deranja.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Când sunt norocoasă să fac o poză cu B.A.P,încerc să rămân la o distanţă decent de ei aşa încât să poată merge în pace şi să nu se simtă încolţiţi de camerele prea aproape de feţele lor.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Nu sunt  fericită doar pentru baieţii mei,dar sunt de asemenea  respectuoasă faţă de alte BABYs de la concerte&evenimente,nu blochez vederea cu pancarde şi beţe luminoase,ajutand pe cineva care are probleme de vedere sau suferă şi nu împing sau nu mă bat la evenimente.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Ţin minte că B.A.P sunt Idoli şi nu pot refuza serviciile vanilos indifferent dacă nu se simt bine/nu sunt în toane bune,şi de asemenea nu iniţiez nici un fel de interacţiune pentru că le respect PROPRIA decizie.

Angajamentul “BABY Ideală a B.A.P “online

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Cred că răspândirea de zvonuri nefondate sau care participă la războaie între fani este rea atât pentru reputația BAP cât şi pentru fanii noştrii,de aceea încercăm să evităm aceste situaţii.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Nu cred tot ce citesc despre B.A.P pe internet,dacă nu e de pe un site official sau de la o sursă sigură.De exemplu:zvonuri nefondate despre membri individuali,şi nu exagerez când văd ceva negative despre ei online,dacă e ceva care nu are bază în realitate.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Încerc să nu postez sau să distribui fotografiile care au fost în mod evident făcute în locuri în care fanii nu ar trebui să fie(fotografii cu ei la hotel,ieşind la masă,stand ÎN aeroporturi etc.),şi nu distribui nici o informaţie despre unde stau sau ce fac B.A.P pentru că ar încuraja oamenii să invadeze spaţul privat al B.A.P:şiu că membrii e simt inconforabil de acestea şi nu le plac aceste situaţii(îmi amintesc de  Zelo's tweet!).

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Sunt întotdeauna respectuoasă faţă de mambrii atunci când îi menţionez pe Twitter sau Instagram pentru că îmi amintesc că B.A.P îşi citesc menţiumile şi pot fii răniţi dacă văd comentarii nepotrivite sau nepoliticoase.

Eu sunt “BABY Ideală a B.A.P” deoarece:
Nu îi respect doar peB.A.P,ci şi pe colegii mey BABYs.Dacă nu sunt de accord cu opinia sau comportamenlul cuiva,o spun fără să fiu nerespectuoasă,evit ameninţările şi intimidarea şi ignor ura iraţională.

Vrem să ştim care sunt BABYs noastre manierate,frumoase şi grijulii de care B.A.P pot fii mândrii.

Dacă te angajezi să fii BABY Ideală a B.A.P,te rog scrie într-un comentariu mai jis NUMELE şi ŢARA ta. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să fii în continuare fanul minunat care eşti şi încurajeazăi şi pe alţii să fie ca tine!

© Isa & Nicole @ BAPYESSIR.COM | bapyessir.com #Andreea (Romanian)

2 comments: