“B.A.P Attack!” Overheersingsdagboek Hoofdstuk 4: L.A

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/04/youngjae-tweets-bap-attack-clip.htmlZelo: Wassup! Hallo, we gaan nu naar L.A. We plannen om naar L.A te gaan. Mijn huid is verslechterd. Ik zal opnieuw fans ontmoeten in L.A.
Oh~ Mooie Yongguk-hyung.

Zelo (19) / Bezorgde Maknae
Bijt er niet op. Nee. Ondanks dat hij het niet kan horen ...

/Gearriveerd in de LAX luchthaven/

Zelo (19) / Denkende Maknae
We zijn juist aangekomen in de luchthaven.
Um ...~ (Denkend)
De manier waarop ik film is: in mijn tas. Ik heb de camera in deze zak gestoken en film terwijl ik stap. Het ziet er goed uit!
Dit is de manier waarop B.A.P in de luchthaven zit.
Kun je het zien? Daehyun-hyung.
Ah ~ Het is zwaar. Youngjae-hyung.

Daehyun (22) / Opgewonden DAMCHU
Ja iedereen, we zijn in Los Angeles. Nadat we aangekomen zijn in het hotel, zijn we naar hier gekomen om basketbal te spelen.En nu zijn de leden, Saejoong-hyung, die foto's neemt en altijd hard werkt en de bewoners een 3-op-3 wedstrijd aan het spelen. Laten we kijken! Nu, daar ...

Kim Himchan: Daehyun-hyung je vindt dit soort dingen leuk, juist?
Daehyun: Het is leuk, ja. De persoon met het wit en rode t-shirt is Youngjae. De persoon die voor me staat met de witte sneakers en die New Era draagt, is Yongguk-hyung.
De bewoners zijn erg goed (in basketbal).
Wat doe je! Yoo Youngjae! Ah, wat doe je! Yoo Youngjae! Ah~ Is er een probleem?
Himchan: Yongguk is goed, youngjae niet zo.
Daehyun: Spijtig genoeg. Jongup!
Jongup: Ja?
/Jung Daehyun verslaggever geeft zich op om te spelen/

Daehyun (22) / Kracht is uitgeput
Ik stop met spelen.

Bang Yongguk (25) / Gaebong Dong Kevin Garnett
Dit is een park in L.A. Voor een lange tijd, uhm ... ons personeel en leden, hebben we hier basketbal gespeeld. Eerlijk gezegd ... um~ Ik had net gedaan met opwarmen en wou wat lopen maar sinds het personeel en wijzelf oud zijn, besloten we allemaal om naar huis te gaan. Ja, we gaan spijtig genoeg terug. Morgen wordt er weer gefilmd en is er ander werk te doen dus gaan we vlug terug om te rusten. Om eerlijk te zijn, is het lang geleden dat ik basketbal heb gespeeld. Um ... Ik ben erg traag. Maar wanneer ik basketbal speel, ben ik Gaebond Dong's Kevin Garnett. Nu zal er een Kevin Garnett's data scherm zijn. Iedereen, droom over me.

Youngjae (21) / Goeiemorgen Yoo
Ja iedereen, hallo! New York's morgen ca-! Ah!! We zijn niet in New York ... opnieuw.
Hallo.  We zijn hier in L.A! Het is de 2de L.A morgen. Goeiemorgen iedereen. Het is nu nacht in Korea dus jullie zijn waarschijnlijk al in dromenland. Vandaag hebben we een interview met Mnet America. En meer vrije tijd. Dus ... ik zal weer een goede dag hebben.

Bang Yongguk (25) / Bbang zorgt voor de kwaliteit
Ja um ... dit is een observatiecentrum in L.A.  Oh, dit is de eerste keer dat ik hier kom maar als we in de namiddag zouden komen, zouden we meer en beter kunnen zien. We kwamen hier op een laat tijdstip dus kunnen we niet zo goed zien.

Youngjae: Ha, het is gesloten.
Himchan: Nee, het is niet gesloten.!
Youngjae: Het sluit om 10 uur. Het is gesloten op maandag en vandaag zijn we maandag.

Bang Yongguk (25) / Persoon die kwam op een regenachtige dag
Ah~ De dag waarop we buitengaan, is de dag waarop het regent. [Oud koreaans spreekwoord]
We hebben de berg beklommen maar deze plek is gesloten.

Himchan (25) / Geliefde
Deze plek ...
Jung Daehyun: Het is een hond. Hij gaat je bijten, hij gaat je bijten.

Himchan (25) / Geliefde
Zouden koppels hier niet moeten komen?
Jung Daehyun: Ik denk dat hij een begeleide hond is, nee?

Himchan (25) / Geliefde
Vind je ook niet, iedereen? Maar toch ...
Jung Daehyun:  Hij kwispelt, salang~ salang~?

Himchan (25) / Geliefde
We komen hier ondanks het feit dat we geen geliefden hebben. Oh oh ~~ (ik ben bang)
Jung Daehyun: De puppy zijn benen zijn echt lang.

Himchan (25) / Geliefde
Ik wil een puppy opvoeden.

Daehyun (22) / Wil een puppy opvoeden
Wat zou er gebeuren als we een puppy opvoeden? In de dorm.
/Verwoest/

Himchan (25) / Realistisch persoon
Wie weet wat en waar de hond zal verwoesten.
Jung Daehyun: En we stappen er op ...
Bang Yongguk: De puppy zou depressief worden.
Jung Daehyun: Dat is waar. Sinds we in de dorm leven, ben ik elke dag depressief.

Himchan (25) / Puppy moeder
Laten we gaan kinderen ~ Laten we gaan!
Jung Daehyun: Ppoppiya! Dat is de verkeerde weg~
Himchan: Nee, nee, nee~
Youngjae: (de hond is) erg betrouwbaar.

Daehyun (22) / betrouwbare DAMCHU
Hey! Wij zijn ook betrouwbaar. We hebben betrouwbare Jongup! Juist?

Bang Yongguk (25) / Leider
L.A concert is het laatste concert van de U.S Tour en ... Ik um ... mis het gewoon echt. Volgend jaar wil ik meer steden en plaatsen bezoeken en sinds de U.S een groot land is, zijn er veel steden die we nog niet bezocht hebben dus ... wil ik naar verschillende steden gaan en de fans ontmoeten.
Wij, B.A.P, kwamen naar deze hoge plek en tekenden een grotere droom. Door onze muziek willen we de wereld veranderen en tot dat onze liedjes verspreid zijn over de gehele wereld, wachten we voor die dag. En voor die dag, lopen we er naartoe. Voordat we ons debut maakten, reageerde veel mensen op dit bericht met te zeggen dat het gewoon een ambitie of ideaal van een nieuwe groep is. Maar we bereiken het stap voor stap.

Bang Yongguk (25) / Gevoelige jongen
Op deze hoge plek zie je geen enkele ster, juist? De sterren zijn erg mooi nu. Uhh? Ha~ Daebak. Ik heb het gevonden. Totdat de ster die je nu ziet, ons wordt, wil ik goede liedjes produceren, een goed persoon worden en een muzikant worden die dromen geeft aan vele mensen. [V/O: Ik denk dat hij refereert naar het geloof dat wanneer je dood gaat, je een ster wordt.] Dankje.

Jongup: Hallo.
Youngjae: Hallo.
Jongup: Vandaag aten we brunch ...
Youngjae: Ja.
Jongup: Direct erna hadden we een interview met Danny sunbaenim en D... Dumb sunbaenim. We hadden veel plezier tijdens het interview gingen daarna naar het Dennis* strand. [V/O: *: Hij zei het fout.]
Himchan: Venice strand.
Jongup: Is het niet Dennis?
Himchan: Venice.
Jongup: Ja hoe dan ook, we gingen naar het Venice strand ... en hadden veel plezier ... gingen weer eten...
Youngjae: Ja.
Himchan: Jongup's spieren zijn geen grapje.
Jongup: hebben avondeten gegeten ... hebben avondeten gegeten ... Slaapwel!
Himchan: Zijn borst spieren zijn geen grapje.
Jongup: Het is dik. Dik.
Youngjae: Slaapwel iedereen.

/L.A Nokia Theater wachtzaal/

Daehyun (22) / Speld Daehyun
Ja iedereen. Ja, dit is een wachtzaal. En ik heb geen make-up aan. Sorry.  Hij is in slaap gevallen.
/<-- youngjae is in slaap gevallen van moeheid/
Ik denk dat hij heel erg moe is. Himchan-hyung~ Himchan-hyung, wat ben je aan het doen?
Himchan: Ik?
Daehyun: Ja.
Himchan: Gewoon ...
Daehyun: Voelen.

Himchan (25) / Zagende Kim
Ik ben aan het bloeden.

Daehyun: Ik zal de camera uitzetten.
Ja iedereen, we zijn ons nu aan het voorbereiden voor haar en make-up. Deze vriend verdwijnt maar niet sinds we naar de U.S kwamen. Wat ben je? Het is een puist. Ik wil dat het verdwijnt. En ... wanneer het concert eindigt, vertrekken we naar het V.K. Ik denk dat deze tour een beetje lang is. Ik voel het zo aan. Ik wil de koreaanse fans echt zien en ... Ten eerste zijn er hier niet veel mensen die Koreaans kunnen spreken... ons (TS) personeel uitgezonderd. Dus voel ik me een beetje alleen. Hoe is het vandaag, iedereen? Is het goed? De oog make-up is erg donker. Nog een beetje wachten en ik kan de fans ontmoeten, mijn hart bonst hevig.

Daehyun (22) / Visualist-Vocalist
Nu gaan we naar het podium. We gaan op, stellen onze oorstukken en microfoons in en we zullen ons voorbereiden voor het opgaan op podium. Um ... sinds dit het laatste concert in de U.S is, zal ik mijn best doen!

Zelo: Iedereen heeft een knuffel bij zich. Wat doen we hier hyung?

Youngjae: Onze baby is ...

© BAPYESSIR.COM #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment