B.A.P voor MeRadio: Zal B.A.P nieuwe sub-units vormen?

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/05/bap-for-meradio-will-bap-form-new-sub.html


Text: Sherman Yang
Photos: Fast Track Events

Zesledig Zuid-Koreaanse boyband B.A.P zal op 31 mei terugkeren naar Singapore voor hun B.A.P Live On Earth 2014 Singapore concert. We hebben d sextet gesproken in een email interview om meer te weten te komen over wat we kunnen verwachten van de show en of ze misschien binnenkort sub-units gaan vormen.

B.A.P bestaat uit leider Bang Yong Guk, Him Chan, Dae Hyun, Young Jae, Jung Up en Zelo en ze waren afgelopen augustus laatst in Singapore voor hun Live On Earth 2013 concert waar ze en succes waren met hun gesynchroniseerde dansbewegingen en hun hilarische grappen op het podium.

B.A.P belooft speciale optredens voor hun concert

Lead vocalist Dae Hyun deelde dat ze “kosteloze ervaringen” hebben opgedaan van de verschillende concerten en dat ze nieuwe liedjes en variaties hebben uitgeprobeerd voor hun Live On Earth 2014 Tour. “Het is altijd al B.A.P’s stijl geweest om gewaagde veranderingen uit te proberen of betere optredens. Het is te vroeg om het te zeggen maar de komende concerten zullen speciale optredens bevatten die ietsje anders zijn dan die van het concert in Seoul”, zei de 20 jarige.

Visual Him Chan beloofde dat de fans zouden “vallen voor B.A.P na de optredens te hebben gezien! Om een perfect optreden op te voeren, oefenen we veel harder zodat we vol zelfvertrouwen op het podium staan. Kijk nooit weg van ons!”

Rapper/danser Zelo deelde ook, “Als ik op het podium sta, voel ik uiterste vrijheid. Net zoals ik wil ik dat iedereen die in de zaal is, geniet van de show zonder aan anderen te denken. Schreeuw wanneer je wil en spring rond wanneer je wil, als je jezelf overgeeft aan de muziek, zal je meer kunnen genieten dan je dacht!”

Lead vocalist Young Jae deelde zijn enthousiasme over het feit dat ze meer fans kunnen ontmoeten dit jaar met de B.A.P Live On Earth 2014 Continent Tour na hun Pacific Tour vorig jaar. “Er zijn optredens die we nog nooit hebben gedaan en we gaan in een paar nieuwe landen kunnen optreden dat muzikaal meer ontwikkeld zijn. Ik ben nerveus maar tegelijkertijd opgewonden”, zei de 20 jarige.

B.A.P’s Continent Tour is zo geweldig dat fans zelfs voor de show flauwvallen!

We hebben de leden ook gevraagd naar welk land ze het meest uitkijken om op te treden in hun Continent Tour.

Hoofddanser Jong Up keek er naar uit om zelfs op eer plaatsen op te treden tijdens hun Continent Tour, inclusief twee nieuwe steden in de V.S., Chicago en Dallas. Daar hadden ze nog niet opgetreden.

Him Chan aan de andere kant kon niet wachten om de BABYs in Europa te zien. Hij zei, “het gaat een levens veranderende ervaring zijn om shows te hebben in het hartje van rock ’n roll, Verenigd Koninkrijk en de hoofdstad van mode en kunst, Frankrijk.”
De 24 jarige keek e rook naar uit om ‘One Shot’ op te treden in Duitsland na gehoord te hebben dat het meer dan een jaar aan de top stond van de K-Pop chart in Duitsland.

Maknae Zelo’s antwoord was onze favoriet. Hij deelde dat hij niet kon wachten om de aandacht en liefde te ontvangen van de fans in Singapore. De 17 jarige zei, “Toen ik voor het eerst de fans in Singapore ontmoette tijdens onze eerste fan meeting, en ook toen we vorig jaar daar waren voor ons eerste concert, lieten de fans ons liefde zien die we niet konden aankonden; we voelden ons zo vol toen we terug in Korea waren. Ik kan niet wachten om terug te gaan naar Singapore om alle Singapore BABYs te ontmoeten. Wacht alsjeblieft op ons!”


De liefde die de internationale fans geven aan B.A.P is ook duidelijk te zien tijdens hun concerten in Amerika en door Europa vorige maand, als deel van hun Live On Earth Continent Tour. Er werd zelf gemeld dat ongeveer 29 fans flauw waren gevallen op hun uitverkochte concert in New York. Tegen het einde van de show hadden paramedici die 3 zuurstoftanks verbruikt.

Aan de kant Bang & Zelo, wij brengen jullie Moon & Zelo?

We vroegen ons ook af of B.A.P het zou overwegen om onderling sub-units te vormen, zoals al vele collega’s hebben gedaan.

Zelo deelde dat voor hun debuut als B.A.P, “Yong Guk en ik een kans hadden om op te treden als een sub-unit genaamd Bang & Zelo ... Bang & Zelo was mijn eerste debuut, het betekent veel voor me, dus ik zal het altijd nog eens doen!”

Hij voegde ook toe dat het misschien wel interessant was om met Jong Up samen te werken aangezien ze veel gemeen hebben. “Weet je, we zijn de dansers van de groep maar we hebben een verschillende stijl. Jong Up was vroeger een B-boy en hij heeft ook een geweldige stem. Dus als een sub-unit zullen de fans ons gemakkelijker leren kennen. Het zou best wel een interessante combinatie zijn, nietwaar? Het is al 3 jaar sinds ons debuut, dus dingen zouden anders gebeuren dan in Bang & Zelo.”

Young Jae was snel te vinden voor het idee van een sub-unit met Jong Up en Zelo en zei, “Als dat het geval is, zal ik harder muziek studeren zodat ik de producer kan worden van de jongere unit! Ik zal Moon & Zelo zelfs beter maken dan Bang & Zelo. Laat het me weten als er iets is dat je wil zien van deze jongere unit! Haha!”

Yong Guk aan de andere kant overwoog het om op te treden met Dae Hyun. De leider voegde toe, “Ik heb eens ‘I Remember’ met Daehyun opgetreden op een concert. Het lied was een collaboratie met Yoseob van BEAST en het was zelfs beter dan verwacht. Mijn rap was heel diep en verweefde met Daehyun’s hoge stem. Deze compleet verschillende stemmen pasten ook perfect samen zoals zwart en wit.”

Hopelijk zullen we misschien een debuut zien van Moon & Zelo op het concert in Singapore, of een speciale collaboratie tussen Yong Guk en Dae Hyun.

MeRadio.sg is er trots op om het officiële Muziekportaal te zijn voor B.A.P Live on Earth 2014 Singapore.


Stay tuned voor Deel 2 van ons email interview met B.A.P waar ze delen welk lid het “verstandigst” is en het meeste lijkt op een “engel”.

© MeRadio SG | bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment