B.A.P Live on Earth Sydney

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/05/bap-live-on-earth-sydney-140510.html


Himchan: Het beste, absolute en meest perfect zijn is ons doel. Wij zijn B.A.P omdat we zo willen zijn.
Daehyun: We denken dat we samen een beste, absolute perfectie maken. We doen ons best om jullie de B.A.P te laten voelen wanneer jullie ons zien.
Himchan: Vanaf het begin geloofden we erin om alles zelf te maken.
Daehyun: We waarderen heel wat dingen zoals het mannelijk zijn zoals Yongguk of het fit zijn zoals Jongup.
Himchan: Op het vlak van een ideale persoon hebben we geen rolmodellen naar wie we opkijken. Maar we willen wel een rolmodel zijn voor anderen, dat is waarvoor B.A.P bestaat.

Interviewster: Wat voor beeld had je van Australië voordat je hier kwam? En wat denk je nu je hier bent?
Youngjae: Mijn oudere broer heeft een jaar in Australië gestudeerd en hij heeft me er veel dingen over verteld. Hij zei dat de stranden in Australïe prachtig waren dus hij raadde me aan om naar de stranden te gaan op mooie zonnige dagen.
Jongup: Wanneer we aan Australië denken, zijn kangoeroes het eerste waaraan we denken. Ik denk dat alle jongens hieraan dachten.
Daehyun: Ik wil een kangoeroe zien voordat we teruggaan naar Korea. We hadden niet zo veel tijd en andere problemen dus hebben we er nog geen gezien maar als we vrije tijd zouden hebben, zou het leuk zijn om één te zien.
Youngjae: We hebben gehoord dat fans in Australië heel erg verlegen zijn. Het concert hiervoor was in Melbourne. De fans daar waren geweldig en ze hadden veel plezier tijdens het concert. We waardeerden het en waren heel erg bij om het concert te doen.

Interviewster: De fans in Australië waren heel erg opgewonden voor jullie concert, kunnen jullie iets speciaal tegen de fans van PopAsia zeggen?
Youngjae: We zijn eindelijk in Australië en we keken er echt naar uit om jullie hier allemaal te zien. We hopen dat we jullie een leuk concert kunnen geven. We zullen ons best doen en hopen dat jullie veel plezier zullen hebben voor jullie naar huis gaan.

© SBSPopAsia | bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment