B.A.P interview voor Officially Kmusic

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/05/bap-interview-shoutout-for-officially.html


MC: Welkom in Australië, heel erg bedankt om jullie tour tot hier te brengen, had je ooit gedacht dat je naar hier zou komen en wist je iets over dit land voordat je hier kwam?
Jongup: We hebben altijd al gedroomd om een wereld tour te doen en fantaseerden er over om het te doen in welk land dan ook. Van die landen wisten we niet dat we zo snel naar Australië zouden komen. Ik ben heel erg blij en zal mij best doen op het concert.
Youngjae: Mijn oudere broer heeft een jaar in Australië gestudeerd dus heeft hij me er veel over verteld. Hij zei dat ik de kangoeroes moest zien en dat het zonlicht mooi was. Het uitzicht is mooi en de natuur is prachtig. Dus hij zei me om veel dingen te bekijken en terug te komen.

MC: Als je geen popster zou zijn en je kwam hier voor een werkvakantie. Wat voor Koreaans .... zou je kiezen. [V/N:  .... = Ik kon niet verstaan wat hij zei]
Zelo: Ik zou graag komen voor een skateboard tour.
Jongup: Ik zou proberen om in restaurants te werken.
Daehyun: Wanneer ik drama's of films zie dan lijkt de Australische zee altijd heel mooi dus als ik zou kunnen, dan zou proberen wat die coole oudere mannen doen - een redder zijn.

MC: Nu dat Yongguk is genomineerd voor de "2014 Shorty Awards" zien we nog eens duidelijk waarover hij gepassioneerd is, hoe zit het met de andere leden? Is er iets goed doel waarvoor je gepassioneerd bent, net zoals Yongguk?
Daehyun: Nadat we ontdekten dat Yongguk heel erg geïnterreseerd was in die aspecten, werden alle 6 onze leden sterk beïnvloed en we proberen om UNICEF te helpen. We kiezen 1 plek en doneren voortdurend en helpen het goede doel.

MC: Wat mogen de Australische fans verwachten en wat verwachten jullie?
Youngjae: Sinds dit de eerste keer dat we een concert houden in Australië denk ik dat we de kans gaan krijgen om het concert te vertonen in B.A.P's kleur van het begin tot het einde. Wat we het meeste willen, nu we in Australië zijn, is dat mensen naar ons concert komen, plezier hebben en het zich herrineren als ze terug gaan.

MC: Dankje om ons te vergezellen, het was leuk om de kans te hebben jullie te ontmoeten en succes met alle twee de optredens. Dankje! [In het koreaans]

© OfficiallyKmusic | bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment