B.A.P Interview met The AU Review

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/05/bap-interview-with-au-review.html
YG: Alles goed? Wij zijn B.A.P, Yes Sir! Je kijkt nu naar The AU Review!

MC: Hallo B.A.P. Welkom in Australië. Onlangs hebben jullie door de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa getourd voor jullie Live on Earth tour.  Welke verschillen hebben jullie gezien bij de fans in vergelijking met Zuid-Korea of Azië?
YJ: Wanneer we ons concert doen, proberen we iets uit om met onze fans te communiceren. Toen we in Europa waren, leerden we hun act om ons aan te moedigen. Het was zo een geweldige ervaring.  Het voelde net zoals bij de Daehan Min Guk (klap klap klap) in Zuid-Korea. We ontdekten iets gelijkaardigs hier. We leerden het en deden het in Melbourne. Veel van onze fans vonden het leuk. Het was een andere ervaring in vergelijking met onze concerts in Azië.

V: B.A.P heeft hun eerste volle studio album uitgebracht in februari, kun je ons iets vertellen over het album?
YG: Ja, het thema van ons eerste en officiële volle album "First Sensibility" is het gevoel. Het album bestaat uit emotionele liedjes. Ook  vertoonden we "1004(Angel)" voor een bepaalde periode, heel veel fans hielden van dit lied.  We voelden ons heel goed bij het succes van dit album. Het was interessant om dit album af te werken.

V: B.A.P zal hun "1000 dagen" vieren met de groep in oktober. Terugkijkend op deze dagen, wat was jullie dierbaarste herinnering als groep?
DH: In vergelijking met de Live on Earth tour van vorig jaar, hebben we nu zelfs grotere tour concerts gedaan. Nadat we deze tour eindigen, zullen deze ervaringen, waarbij we rond de wereld hebben getourd, een dierbare herinnering zijn voor ons.

V: Wat zijn jullie plannen nog voor 2014? En naar wat kunnen we uitkijken?
HC: Er zijn nu nog Tour plannen die eraan komen voor Live on Earth. We zullen ons best doen om die af te werken. Na de tour zullen we ons voorbereiden voor onze come back-stage in Zuid-Korea. We zijn opgewonden om onze fans te ontmoeten met onze nieuwe liedjes. Dat is wat we tot nu toe voor 2014 hebben gepland.

V: Berichten voor je fans?
JU: Ja, we zullen goede en dierbare herinneringen maken in Australië. En we zouden graag eens terug komen. Ook zouden we nog een keer een geweldige tijd willen hebben met onze fans. BABYz in Australië, fighting!
DH: Fighting!
HC: Buiten je verwachting.

V: B.A.P, het was heerlijk om met jullie te praten. Gefeliciteerd. We hopen dat de show heel erg goed gaat. Dankje om met me te praten. Heel erg bedankt.


© the AU review | bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment