B.A.P op Yooheeyeol's Sketchbook

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/03/bap-white-day-message-to-baby.htmlHY: Het zijn allemaal mannen, en het aantal leden is ongeveer hetzelfde maar hun aura is best anders dan die van Rose Motel. B.A.P is hier iedereen, welkom!
B.A.P: Hallo, wij zijn B.A.P yes sir! Aangenaam.
HY: Wat zeiden jullie? Wat hebben jullie net gedaan?
DH: Wij doen dit als we onszelf introduceren. We roepen op die manier B.A.P yes sir.
HY: Oh, B.A.P yes sir. Waarom zeggen jullie yes sir?
DH: Het is mannelijk en cool.
HY: Ah oké. Laten we elk lid zichzelf apart voorstellen.
ZL: Hallo, ik ben B.A.P’s magnae, Zelo.
JU: Hallo, ik ben Jongup, verantwoordelijk voor zang en choreografie in B.A.P. Zorg goed voor me.
YJ: Hallo, ik ben Youngjae, de leadzanger in B.A.P. Zorg goed voor me.
DH: Hallo, ik ben Daehyun, de zanger in B.A.P.
HC: Hallo, ik ben B.A.P’s Himchan. Zorg goed voor me.
YG: Hallo, ik ben B.A.P’s leider Bang Yongguk. Aangenaam.
HY: Waarom heb je je stem zo verlaagd. Grapje, grapje. Oh, je bent echt cool. Ik zou dat de volgende keer moeten doen. (diepe stem) “Hallo, welkom bij Sketchbook…”. Oh, het is echt cool. Oké, dit is waarschijnlijk een vraag die B.A.P al vaak heeft gehoord: B.A.P…bap (rijst). Wat betekent het, B.A.P?
HC: Het is een acroniem voor Best Absolute Perfect. De naam B.A.P..bap was eigenlijk al op voorhand gekozen. We onthullen dit voor de eerste keer in drie jaar op Sketchbook. We kozen eerst “Bap”.
HY: En toen hebben jullie de betekenis ervoor gekozen?
HC: Ja, Best Absolute Perfect.
YJ: Ze zeggen dat onze leden een watertekort hebben. We zijn allemaal naar een waarzegger geweest, maar ze zeiden dat we een watertekort hebben. Dus we vroegen ons af, wat past er goed bij water? Rijst wordt gemaakt met water, toch. Dus werd Bap gekozen en het acroniem B.A.P.
HY: Maar eerder zeiden jullie Best, nog iets, nog iets.
YJ: Absolute Perfect.
HY: Absolutely Perfect?
YJ: Eigenlijk B punt A punt P. We hebben een goeie betekenis gegeven aan de naam en zo is het gekomen.
HY: Ik heb een beetje research gedaan. Ik zal een diepgaande analyse doen van elk lid. Dus als ik een bijnaam zeg, moet degene bij wie die naam hoort niet verlegen zijn en zijn hand in de lucht steken. De bijnamen van B.A.P. De eerste, Dough-ner. (T/N: Dough-ner is een beroemd personage van een Koreaanse animatie, Dooli) Oh, Zelo?
ZL: Ja. Sinds mijn debuut heb ik verschillende soorten kapsels geprobeerd. Een foto met een gelijkaardig kapsel als Dough-ner werd online gepost. Ik denk dat de fans dat gezien hadden en me die bijnaam hebben gegeven.
HY: Ah Dough-ner. Het is schattig. Volgende, deze klinkt meer als een filmtitel dan een bijnaam. Het is de meest unieke bijnaam die ik ooit gehoord heb. Een creatieve bijnaam. Steviger dan vlees en zwaarder dan een halter. Wie is het? Waarom?
JU: Ah, ja. Lang geleden deed ik iets als we onszelf voorstelden.
DH: Zijn persoonlijkheid is erg stoer.
HY: Ah steviger dan vlees.
DH: Zijn persoonlijkheid… hoe moet ik het zeggen?
YJ: Hij is volhardend.
DH: Er is geen denken aan dat hij iets niet doet wat hij wil doen. Hij heeft het karakter dat hij moet doen wat hij wil doen.
HY: Hij heeft veel doorzettingsvermogen.
DH: Inderdaad.
HY: We zullen het gewoon zo definiëren. Toen ik deze bijnaam zag, was ik heel kwaad. Wie Busan Wonbin? Busan Wonbin? Waarom?
DH: Onze company zei “Hij is niet dit of dat, laten we het gewoon zeggen. Anti’s zijn ook fans. Ze zijn allemaal fans”.
HC: Wij wisten het ook niet, zelfs Daehyun niet. We lazen ’s morgens een artikel en toen vertelde ik het hem. Hey, je bent nu Busan Wonbin. Hij zei, wat ben je aan het zeggen? Later kwamen we erachter dat de company zijn bijnaam had gemaakt.
DH: Ik werd in één nacht een verrader.
HY: Als laatste, ik denk dat deze bijnaam van Yongguk is. De bijnaam is opa. Waarom? Bang opa.
YG: Mijn smaak in eten is zo.. en ik ben langzaam en ik beweeg niet veel. Ik hou ook van zoete rode bonen repen en kaneelsnoep.
HY: Dus je houdt van zoete rode bonen repen en kaneelsnoep. Oké, als je een maal hebt, wat voor bijgerechten hou je dan van? Hou je van dingen als penzen?
YG: Pens is ook lekker maar het lekkerste eten is rijst in gerstthee.
HC: Hij houdt ook van gezouten zeevruchten.
HY: Gezouten zeevruchten?
HC: Ja zoiets.
HY: Maar weet je, ik zit hier vlak naast Yongguk en zijn eye smile is echt geen grap.
YG: Dank je.
HY: Je tandvlees is ook heel mooi. Ah, het is aantrekkelijk. Ok”, B.A.P heeft krachtige muziek uitgebracht in plaats van makkelijke muziek die een massa aantrekking heeft. Maar het nummer dat jullie deze keer hebben uitgebracht voelt anders aan dan de anderen. Wat was de reden voor de verandering?
YG: Om eerlijk te zijn kennen veel mensen onze muziek niet. We maakten muziek met boodschappen over de maatschappij. Maar als je zo’n serieuze muziek maakt, dan is het erg anders dan de normale liedjes. Dus zeiden we, laten we deze keer muziek uitproberen die het publiek aantrekt. We hebben emotionele muziek proberen te maken en hebben onze eerste volledige album uitgebracht.
HY: Wat is de titel van het nummer?
YG: Het is één nul nul vier.
HY: Zijn jullie niet te ver gegaan? Eén nul nul vier?
YG: We hebben hier eigenlijk veel over nagedacht. Ik was met de componisten aan het praten en zei aangezien we voor algemenere muziek gaan deze keer, laten we gewoon tot het extreme gaan. Daarom één nul nul vier. Engel.
HY: Engel. Wat waren dan de vorige titelnummers?
HC: Warrior, Power, One Shot, No Mercy… zo’n nummers.
HY: En plots verandert het in één nul nul vier. Goed, goed. Dat betekent dat jullie nu volledig open zijn. Ik heb gehoord dat jullie nu een concert houden met een alien concept, iets wat een trend is tegenwoordig. Vertel ons er alsjeblieft wat meer over.
YJ: Als we concerten houden, proberen we altijd het concept van ons debuut terug te brengen, dus met dat alien concept–
HY: Hebben jullie toevallig snel snel gekozen voor dat concept vanwege die ene drama? (You Who Came From The Stars).
HC: Daar zijn inderdaad veel misverstanden over geweest.
HY: Tussen de liedjes in, spelen jullie onnodig “USB” (T/N: een zin van de dramaserie). Wat voor een concept is het dan? Jullie moeten vast allemaal een individuele rol hebben.
YG: Het concept is de 6 dingen dat de Aarde nodig heeft. Earth. Needs. Justice.
HY: Justice (gerechtvaardigdheid)?
YG: Ja.
HY: Wat is die van jou?
HC: Mijn concept is Emotion.
HY: Volgende?
DH: De mijne is Liefde.
HY: Love?
DH: Ja, Love.
HY: Volgende?
YJ: De mijne is You.
HY: You?
YJ: Ja. De Aarde heeft jou nodig.
HY: Volgende?
JU: Die van mij is Passion.
HY: Passie. Laatste, Zelo.
ZL: Mijne is Geluk. Happiness.
HY: Happy. Ben je blij? Dan is Yongguk verantwoordelijk voor justice. Hoe zou je B.A.P dan definiëren. Het is moeilijk hè? Ik zal uitkijken naar je antwoord en luisteren.
YG: Ik weet eigenlijk niet wat gerechtvaardigdheid is, aangezien ik nog jong ben. Gerechtvaardigdheid in de wereld is wanneer iedereen zijn rechten heeft en een maatschappij wordt dat liefde en respect deelt. Ik denk dat dit het meest rechtvaardig is. En B.A.P zal zich toewijden aan het maken van muziek om de wereld rechtvaardiger te maken.
HY: Ze zullen hard werken om de wereld en rechtvaardige plaats te maken met één nul nul vier. Geef hen een daverend applaus! Het was erg leuk om B.A.P vandaag te ontmoeten. We zullen het vragen voor hun volgende optreden en het is jammer, maar we moeten nu dag zeggen. Bedankt om te komen vandaag.
B.A.P: Dank je.

© bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment