Play Mnet Video: B.A.P had 5 zangactiviteiten in 2013

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/baps-chocolate-making-film-for.html


Heejun: In de huidige K-Pop situatie worden er elke week nieuwe idols geboren en die idols zijn continu met activiteiten bezig zonder rustperiode. ‘Wolf’, ‘Growl’, ‘Miracle in December’ EXO hadden 3 muzikale activiteiten in 2013. Na hun debuut in 2008, ‘Replay’, ‘Oxygen’, ‘AMIGO’, ‘Juliet’, ‘Ring Ding Dong’, ‘Lucifer’, ‘Hello’, Sherlock’, ‘Dream Girl’, ‘Why So Serious’, ‘Everybody’… SHINee is ook bewig geweest met zangactiviteiten. Ook Girls Day hebben hun fans ontmoet door minstens 2-3 zangactiviteiten per jaar. Maar er is een idool die vaker zangactiviteiten heeft dan elk van hen! Tijdens hun debuut jaar 2012 zongen ze enkel 2 liedjes. Maar in 2013 zong VIXX ‘On and On’, ‘Hyde’, ‘G.R.8.U’ en ‘VOODOO DOLL’, 4 liedjes!!
HeeJun: Myeonghun-ssi, kun je je inbeelden 4 singles te zingen in één jaar?
Myeonghun: Ik kan het me inbeelden maar tijdens onze generatie, aangezien er geen internet was, duurde het langer om onze liedjes te publiceren. Het was moeilijk in onze tijd.
Heejun: Maar er is een andere idoolgroep die meer dan 4 singles in een jaar heeft uitgebracht. ‘Warrior’, ‘Power’, ‘No Mercy’, ‘Crash’ en ‘Stop It’. Dit zijn allemaal liedjes die B.A.P in een jaar heeft uitgebracht. Ze zijn actief bezig geweest met 5 zangactiviteiten.
Yongguk: We zijn 9 maanden bezig geweest zonder te rusten.
Himchan: We zijn pas beginnen oefenen sinds we elkaar voor het eerst ontmoet hebben.
Zelo: Het was erg stresserend.
Yongguk: Ik denk dat we rusttijd nodig hebben.
Heejun: Terwijl de idolen tegenwoordig de eindeloze dorst van hun fans lessen…
Myeonghun: Vroeger~
Heejun: Ik denk dat de vorige opname beter was.
Myeonghun: Laten we die gebruiken.
Heejun: Hij is uitgeput.
Heejun: Eerste generatie idolen brachten hun albums zelden uit en maakten zo hun fans ongerust. Eerste generatie idolen brachten vroeger één album per jaar uit. Ze hielden 2-3 zangactiviteiten en elk nummer werd tot max. 6 maanden gebruikt. Tegenwoordig brengen idolen minstens 2 single albums uit per jaar en houden zangactiviteiten voor een korte maand. Het aantal albums is gestegen maar de periode van activiteit werd verkort. Daarom is, in tegenstelling tot het verleden, de “farewell stage” verdwenen. In de jaren 90 konden de fans hun geliefde idolen alleen zien tijdens de activiteit periode. Tegenwoordig kunnen fans hun geliefde idolen zien wanneer ze maar willen via verschillende programma’s. De voorbereidings- en rustperiode werden verkort maar de fans zijn blij dat ze hun idolen meer kunnen zien.

© PlayMnet | bapyessir.com #Linah (Dutch)
 

No comments:

Post a Comment