B.A.P voor THE STAR (Hit Interview)

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/bap-emotions-on-winning-1st-place-tears.html

BAP die drie jaar geleden debuteerde, heeft gewonnen in het Ground Wave Music programma.

Op 14 februari ontmoetten we B.A.P in de wachtkamer van Yeouldo KBS Music Bank. Ze waren zich allemaal aan het concentreren op de generale repetitie voor hun live optreden. Is het omdat ze de eerste plaats wilden winnen nadat ze eerste zijn geworden op Show Champion? Ze leken serieus.

Q. Show Champion. 1e plaats. Hoe voelde je je?
Na ons debuut hebben we zo hard gewerkt voor twee jaar. Ik ben blij omdat ik voel dat we iets hebben teruggegeven aan het personeel en aan onze fans die altijd op ons gewacht hebben. (Youngjae)

Q: Geldt de bijnaam ‘B.A.P rust niet’ nog altijd?
Na de wereldtour zijn we meteen aan dit album beginnen werken. We zullen nu alleen focussen op onze activiteiten in Korea en we hebben het concert waar jullie op hebben gewacht in maart. We zullen veel voorbereiden voor de Babys. (Himchan)

Q: Niet een single, niet een mini album. Een volledig album betekent veel voor veel idoolgroepen. Was was het pijnlijkste of het beste aan werken aan het album?
We waren niet gefocust door de vele overzeese activiteiten. Dus ik ben een beetje teleurgesteld in onze praktijken. Vooral voor Yongguk, het was moeilijker voor hem aangezien hij deelnam aan het maken van het album. Nadat we het veilig hadden beëindigd en we het album in onze handen hadden, het geluk dat ik toen voelde zou ik nooit kunnen beschrijven. (Daehyun) Ik proefde de bitterheid van de deelname aan het laatste album . Voor dit album heb ik mijn alles gegeven. Ik ben blij dat veel fans het goed vinden. (Yongguk)

Q: Hoe voelde je je toen je genomineerd werd voor een shorty award? Ben je geïnteresseerd in liefdadigheidswerk, Yongguk?
Ik voelde me gewoon vereerd om genomineerd te zijn met zoveel beroemde sterren en politiekers. Toen ik jong was deden mijn grootouders liefdadigheidswerk. Ik denk dat het is omdat ik naar hen opkeek toen ik opgroeide.

Q: Het jongste van het team en de enige tiener, Zelo. Wat wil je het liefste doen als je 20 wordt?
Ik wil zelf een liedje componeren. Als het klaar is, wil ik het eerst aan Yongguk laten zien. Ik moet nog veel van hem leren.

Q: Himchan, ik heb gehoord dat je een pro bent in het nemen van selca’s, kun je aan Youngjae vertellen hoe hij ze moet nemen
(lacht) Eerder dan selca’s neem ik graag foto’s van fans tegenwoordig. De meest memorabele foto is die wat ik in Hong Kong nam toen er bloemen in de lucht werden gegooid, het was een beetje wazig. Dat is mijn lievelingsfoto. Aan Youngjae leren hoe hij selca’s moet nemen…  er is geen bepaalde manier, je moet gewoon drie verschillende fotoapplicaties gebruiken, haha.

Q: Tijdens jullie comeback waren de optredens voor drie verschillende uitzendingen verschillend, was dat niet verwarrend?
Drie liedjes optreden is niet moeilijk. We deden minstens 15 liedjes in concerten. Dit comeback optreden had niet veel choreo dus hebben we geen fouten gemaakt. (Yongguk)

Q: Kunnen jullie nu al je gevoel vertellen over het winnen van de eerste plaats? Als jullie niet winnen, houden we het geheim.
(iedereen lacht) Allereerst willen we de TS entertainment familie en het productieteam bedanken. Ik denk dat ik het meeste zal denken aan onze ouders. Lid dat gaat huilen als we winnen? Hmmm… we hebben elkaar nooit onze tranen laten zien. Zou je niet moet lachen/glimlachen als je blij bent? Haha! (Yongguk)

Q: Je hoop voor 2014?
Jullie zullen horen “gaan jullie weer”. We danken al onze Babys die ons gesteund hebben de afgelopen twee jaar. We hopen dat we voor altijd samen zullen zijn.

© thestar.chosun | bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment