B.A.P de 6 krijgers die hun emotionele kant tonen in "First Sensibility"

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/bap-6-warriors-show-their-emotional.html

©cruche_ontheway

De bekende gezichten van de 6 leden groep B.A.P, de bezitters van het konijnen symbool, zwaar ritme liedjes en warrior-like choreografie. Maar in hun eerste volle album, met de naam "First Sensibility", gebruiken ze hun krijgersimago niet. In plaats daarvan zijn ze 6 emotionele jongens met 13 liefdesliedjes.

Q: Waarom "First Sensibility"
Yongguk: De reden waarom het album "First Sensibility" heet, is omdat de 13 liedjes meer gevoelens uitdrukken dan onze vorige liedjes. Omdat dit ons eerste volle album is, hebben we er heel wat tijd en moeite in gestoken. We combineerden liedjes die uit verschillende gevoelens kwamen in dit album. Ik hoop dat julie het wat vinden.

Q: Kan je ons iets vertellen over het titellied 1004(Angel)?
Yongguk: We zijn heel erg trots op ons titellied 1004. Het is een lied dat een verscheidenheid aan gevoelens heeft, het is een combinatie van volksliederen en rockstijlen. En in de MV van het lied, moeten we ook acteurs zijn.

Q: Hoe ziet het concept, de stijl en de choreografie eruit in dit album?
Daehyun: Het concept van het album is de sexy flirty stijl. Dat is waarom onze kostuums meestal zwart en wit zijn.
Zelo: We hebben een paar trucjes in de choreografie gestoken. Bijvoorbeeld in 1004(Angel) hebben we een stuk waarbij we met microfonen spelen.

Q: In vergelijking met de vorige liedjes, hoe is 1004(Angel) verschillend? En waarom?
Yongguk: Als je terugkijkt op ons debut, "Warrior", "Power" en "One shot" zijn allemaal woeste, wilde en charismatische krijgers. De reden waarom we naar een zachtere stijl zijn veranderd, is omdat we het wouden laten passen met het "First Sensibility" concept, de naam van het album.

Q: Welke deel van het album is het meest volwassen, denk je?
Youngjae: Ik denk dat de reden waarom onze liedjes volwassener zijn, is waarschijnlijk omdat we in dit album onze gevoelens meer uitdrukken.

Q: En als laatste, wat wil je zeggen tegen je fans?
Yongguk: Ik hoop dat de fan ons zullen steunen en ons veel liefde zullen geven. Ik hoop dat iedereen het weet? Dat onze 1004(Angel) jullie zijn!!

Yongguk eindigde lief zoals verwacht. B.A.P fans vergeet niet om voor hen en hun nieuwe album te juichen.

© bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment