B.A.P Talk Deel 1 op MBC Show Champion

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/bap-on-mbc-show-champion-140212.htmlMC Kangin: De VS Talk van deze week is een strijd tussen twee idolen die hun eigen tijd vertegenwoordigen. B.A.P die geen gebreken heeft in uiterlijk en vaardigheden en Lee Minwoo die zelfs geen uitleg nodig heeft. Hallo!
Minwoo: Hallo, Ik ben Lee Minwoo.
B.A.P: Hallo, wij zijn B.A.P yes sir! Aangenaam!
MC Kangin: Ik heb al lang niet meer zo nederig gezeten voor de VS Talk. Ik heb nooit geweten dat mijn knieën elkaar konden aanraken. Oké, allereerst hebben we iets te vieren vandaag, weten jullie wat het is? Ja, het is 10 jaar geleden sinds Lee Minwoo debuteerde als soloartiest.
Minwoo: Dank je. Het is 16 jaar geleden voor Shinhwa en tien jaar geleden voor mij als soloartiest. Ik ben zo vereerd dat hoobaes mij feliciteren en ik wil iedereen hier bedanken.
MC Kangin: Show Champion VS Talk met de sunbaenim is echt leuk. Oké, dan is er nog een ding dat we moeten vieren. B.A.P’s Bang Yongguk werd genomineerd voor een Shorty Award met vele wereldwijde sterren met de erkenning van zijn liefdadigheidswerk. Iedereen, geef hem applaus! Ik vind dat dit iets is waarvoor je gefeliciteerd moet worden, toch?
Yongguk: Ik voel me gewoon vereerd dat ik genomineerd werd voor een wereldwijde award en ik zal de nominatie bekijken als een bedoeling om hard te werken om de B.A.P te worden die altijd hard werkt.  
MC Kangin: Liefdadigheidswerk is iets waar je over nadenkt, maar moeilijk is om te doen. En de laatste keer dat je naar Show Champion kwam, zei je dat als je honderd miljoen wou winnen in de lotto, je een school zou bouwen in Afrika. Ik heb gehoord dat je echt geld aan het sparen bent.
Yongguk: Ik heb mijn spaargeld eigenlijk gebruikt om een laptop te kopen. Maar deze keer ben ik echt aan het sparen, dus ik ga proberen om goed nieuws te brengen als ik terugkom.
MC Kangin: Ah, je bent een eerlijk persoon. Als ik jou was, zou ik niets gezegd hebben over de laptop. Het is al een tijdje geleden dat ik iets over een laptop heb gehoord in een uitzending. Welnu, de titel van Lee Minwoo’s nieuw liedje is Taxi. Ik heb gehoord dat je voorspeld hebt dat het populair zal worden bij de taxichauffeurs.
Minwoo: Het is een oud verhaal… Het is nog niet zo lang geleden, maar voordat ik debuteerde, euh ik bedoel voor mijn comeback, het is al een tijdje geleden sinds ik debuteerde. Ik was met de taxi aan het rijden en ik begon per ongeluk mijn liedje te zingen en de taxichauffeur zei dat het een populair lied zou worden. Taxichauffeur, dankzij jou krijg ik goeie reacties voor mijn lied en veel aandacht, dank je.
MC Kangin: Show Champion hoopt dat jullie veilige ritten hebben, taxichauffeurs. En B.A.P en Lee Minwoo waren voor elkaar aan het juichen. Dat wisten jullie ook niet hè? Als je naar B.A.P’s MV kijkt, dan zie je een scène waar ze aan het juichen zijn voor Lee Minwoo’s Taxi. Ik zal het jullie laten zien. B.A.P’s MV…
Minwoo: Het zou grappig zijn als je zo een taxi zou tegenhouden. Taxi~
MC Kangin: Hij probeert een taxi tegen te houden. Hij wist dat Minwoo hyung zou komen. Als antwaard daarop, heeft Minwoo ook B.A.P’s 1004 gesteund. Jullie kunnen niets voorspellen, toch? Hij liet een engel zien. Deze warmte tussen hoobae en sunbae, dat kom je nergens anders tegen.  
Minwoo: Inderdaad, dat kun je alleen zien op Show Champion.
MC Kangin: Je kunt het ook op andere programma’s zien, maar ik probeerde het erin te zetten. Oké, ik voorspel dat B.A.P’s en Minwoo’s choreo populair zal worden. Kan B.A.P een beetje van jullie dans laten zien?
Himchan: Ja.
MC Kangin: 1004’s choreo. Ik ben er erg nieuwsgierig naar. Laat ons en onze kijkers een beetje zien en Minwoo zal er iets over zeggen.
Minwoo: Het is net alsof ik in Dancing9 zit.  
MC Kangin: Ja, dit is Dancing8…Kunnen we het zien?
*Jongup danst*
Minwoo: Het gevoel is er.
MC Kangin: Wat zou je zeggen als sunbaenim?
Minwoo: Allereerst, ze zijn erg pro omdat ze het zonder te aarzelen kunnen doen in een live uitzending. Ik zeg dat jullie geslaagd zijn.
MC Kangin: Hoe voelen jullie je over het feit dat Lee Minwoo vindt dat jullie geslaagd zijn?
Jongup: Ik ben erg blij en we zullen harder werken.
MC Kangin: Oké. Kan hyung ook de dans van Taxi laten zien?
Minwoo: Het belangrijkste punt van de dans is de axel dans. 1, 2, 3, 1, 2, 3. Het is net alsof je op een axel stapt.
MC Kangin: Je voet wijzen is het belangrijkste punt, niet?
Minwoo: Inderdaad. Hoe gaat het met je?
MC Kangin: Oh, ja het gaat goed met me, hoe gaat het met jou? Kunnen we het samen doen met B.A.P? B.A.P, gaat alles goed met jullie? Ah, een uitzending waar sunbae en hoobae samen op een axel trappen, dat gaat alleen bij Show Champion. We zullen meer praten nadat we naar sommige optredens hebben gekeken. We zullen kunnen kijken naar B.A.P’s comeback optreden en we zullen ook kijken naar Soyu en Junggigo’s optredens. Allereerst, laten we kijken naar de optredens van SPICA en Girl’s Day. 

© bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment