B.A.P Februari editie in Hanako magazine

Translator: Yukiko
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/bap-for-february-edition-of-hanako.html

©bapyessir.com


YONGGUK

Een liefdeslied uit een film. Ik kijk vaak naar romantische komedies.

Scherpe ogen en een heel diepe rap stem. Bap's leider Bang Yongguk heeft een heel cool karakter voor een idool. "Muziek is er niet alleen om leuk te vinden, ik denk dat je er ook veel van kan leren. Daarom hebben we betekenisvolle songteksten. Ik wil ze zo maken zodat ze na lange tijd nog altijd even waardevol zijn." Hij heeft een hand in wat we zouden kunnen omschrijven als B.A.P's bijzonderheid, songteksten die boodschappen leveren aan de maatschappij. "Wanneer ik tijd heb, schrijf ik songteksten of muziek. Er zijn tijden dat ik teveel denk maar ik amuseer mezelf!" Hij schrijft ook liefdesliedjes. Het lied "Secret Love" dat een hit werd in Korea gaat over de relatie tussen 2 beroemdheden. Was het uit eigen ervaring? "Ik krijg deze vraag vaak maar ik was geïnspireerd door de film "Nothing Hill" (lacht). Ik hou ook van Woody Allen's "Midnight in Paris" en heb het al meerdere keren bekeken." Het lijkt erop dat hij romantische komedies leuk vindt. Is hij, zoals het hoofdkarakter, ooit al eens betrapt geweest door 2 vrouwen? "Neen! Ik wil ,zoals het hoofdkarakter, Hemingway en Picasso ontmoeten in de nacht van Parijs (lacht)." Hij vertelt ons over de film met een schattig lachje. "Wanneer ik een vriendin heb, zal ik voor haar zorgen. Ik zal aardig tegen haar zijn. Als we BBQ zouden eten dan zou ik haar vlees gewikkeld in sla voeden (lacht)."

©bapyessir.com


HIMCHAN

In plaats van dingen te geven, wil ik naar dingen zoeken die we samen kunnen doen.

Himchan heeft een nobele sfeer rond hem en maakte deel uit van de elite, traditone koreaanse instrumenten studerend. "Mijn hoofdvak was beklopping. Ik studeerde het tot de universiteit maar werd verleid door pop muziek en rap en betrad dus de entertainment industrie." Zelfs tijdens zijn middelbare school dagen, was zijn goede look gekend. "Huhu, ik was zelf populairder dan nu (lacht). Voor Valentijnsdag kreeg ik altijd handen vol chocolade. Grapje!" Wat voor eerste cadeautje zou de populaire Himchan aan zijn vriendin geven? "Ik wil naar iets zoeken dat we samen zouden kunnen doen. Het zou haar gelukkiger maken dan dat ik haar iets gaf, nee?" Zou de gourmet en goed kokende Himchan iets koken met zijn vriendin? "Eerst zou ik haar naar een goed restaurant willen nemen. Als ze liever iets van thuis zou willen, dan zou ik klaarmaken wat ze wil sinds ik bijna alles kan maken." Een antwoord dat ons een hint geeft van hoe een goede man hij zal zijn in de toekomst. "Japans eten is heel erg goed. De Okonomiyaki was heerlijk, zo lekker dat ik graag een privé-trip naar Japan zou willen maken." Hij studeert Japans elke dag en zelfs tijdens de pauze chat hij onbekommerd in het Japans. "Op het moment ben ik heel geïnteresseerd in Japanse films, ik heb "Kanome Shokudo" gisteren gezien." Hij bestudeert zelfs films. Muziek, koken, Himchan deed alles zelf met wat inspanningen. Het lijkt erop dat de dag dat hij vloeiend Japans spreekt niet meer zo ver is!
©bapyessir.com

DAEHYUN

Wanneer ik een vriendin heb, wil ik echt een koppelitem met haar delen.

Ogen die je aantrekken en een vervrissende glimlach. Hij kan 7 octaaf hoge noten zingen en geeft B.A.P's muziek een zekere kleur. "Het is niet dat ik hoge noten kon zingen van in het begin. Ik verworf het stap voor stap, met vocale oefening. Je zal je waarschijnlijk verfrist voelen nadat je me hebt horen zingen!" Met een perfecte stem en perfecte looks zijn zijn fans verdeeld tussen degene die hem verkiezen met een pony en degene die hem verkiezen zonder. "Ik denk dat een pony hem beter staat~" hij lacht verlegen. Mannen van Busan zouden stil en mannelijk zijn maar Daehyun houdt ervan om te praten. Tijdens de pauze zagen we zijn speelse kant toen hij aan het spelen was met de mantel van zijn outfit, Batman imiterend. "De laatse tijd ben ik in het schrijven van songteksten. Ik neem woorden op die ik leuk vind en maak later verhalen van hen." Het lijkt erop dat hij zelfs populairder zou zijn eens hij start met het zeggen van lieve woorden. "De eerste keer dat ik populair was, was in mijn derde jaar van de middelbare school, juist voordat ik naar Seoul kwam om een stagiair te zijn. Ik zong toen ook dus misschien viel ik een beetje op (lacht)." Hij was zelfs beroemd voor zijn looks voor zijn debut en zijn nickname is "Busan Wonbin". Wanneer ik een vriendin heb, wil een koppelitem met haar delen. Sneakers of kleren." De Daehyun die zijn toekomstige vriendin serieus voorstelt is ook cute.
©bapyessir.com

YOUNGJAE

Op een podium alleen voor haar, wil ik een lied voor haar zingen dat ik schreef.

Kalm en met een schattige jongens uitstraling, Youngjae. Hij begroet ons met "Ik ben Youngjae, ik ben verantwoordelijk voor de hoofdzang en het baby gezicht." Mooie ogen en lange wimpers, zijn gezicht is heel schattig. Zijn japans is heel goed; hij beantwoordt al onze vragen in het Japans. "Ik studeer Japans door Anime en dramas te kijken. Maar het beste is om lessen te nemen en hard te werken." Dit is waar zijn bijnaam "Brain" vandaan komt. Tijdens hun Japans debut evenement zei hij; "We zullen 2 maal de steun die we krijgen van onze fans, teruggeven!", een beroemde zin uit de drama "Hanzawa Naoki" en het werd een heet onderwerp. "Eigenlijk had ik de drama toen nog niet gezien (lacht). Ik heb het gekeken nadat we terugkwamen in Korea en ik werd eraan verslaafd." In Korea leven al de leden samen in een slaapvertrek. Wat deed hij onlangs voor de eerste keer? Youngjae denkt en Zelo fluistert iets in zijn oor. "Ah, ik heb de kimchi die Zelo's grootmoeder maakte, gegeten. Het was heerlijk!" Hij lacht een onmogelijk schattige glimlach. Het lijkt erop dat Youngjae een strategische tactiek heeft om aan een meisje te bekennen. "Ik zou een klein leefhuisje huren en een lied voor haar zingen dat ik schreef. Een podium alleen voor haar. Ik denk dat ik een simpel pak zou dragen~" Er is geen enkel meisje dat niet voor hem zou vallen tijdens het luisteren naar zijn prachtige stem van dichtbij. Dit soort van verassingsoptreden maakt ook deel uit van Youngjae's vriendelijkheid.
©bapyessir.com

JONGUP

Wat voor cadeau ik aan mijn vriendin zou geven? Iets dat ik leuk vind (lacht).

Hij wordt omschreven als mysterieus door de andere leden en heeft een bepaalde zwakte. "Mensen rond me zeggen dat het feit dat ze me niet verstaan interessant is en dat het mijn charm is... veronderstel ik?" Doorgaans lachend, geeft Jongup een zachte indrukking af. Maar, hij lijkt een heel andere persoon wanneer hij aan het dansen is op het podium, vol kracht. "Onze dansen hebben grote bewegingen en zijn krachtig. We hebben vaak choreografieen die heel mannelijk zijn. Ik denk dat de moeilijkste "Power" is. Het is moeilijk om kleine bewegingen te maken en in het ritme te blijven." Zoals verwacht van de dans machine van de groep is hij praatzaam wanneer het gaat over dansen. Wanneer we hem vragen over zijn eerste ervaring in Japan vertelt hij ons; "We gingen uit om Okonomiyaki te eten. Het werd klaargemaakt voor onze neus en het proces en design waren heel interessant. Ik dacht dat er veel bepaalde elementen waren in het maken ervan." Zijn gedachten over het eerste cadeautje dat hij zijn vriendin zou geven zijn ook bijzonder. "Hmm, ik zou iets kiezen dat ik leuk vind (lacht). Ik zou haar sneakers geven. Omdat ik denk dat meisjes die Air Jordans dragen, schattig zijn." Hij studeerde af vorig jaar maar was hij populair op school?" Helemaal niet! Maar ik kreeg altijd 1 chocolade stuk voor Valentijnsdag. Er was altijd een meisje dat giro-choco ( giro-choco: verplichtings-chocolade, chocolade die je aan iemand geeft waarmee je geen romantische band hebt) aan alle jongens in de klas gaf (lacht)."
©bapyessir.comZELO

Als ik zou moeten bekennen dan zou ik het doen met mijn lied.

Zelo die zich vermomd met zijn snelle rap, zijn fans verleidt met zijn provocerende uitdrukkingen en indrukwekkende optredens. Hij lijkt heel erg volwassen op het podium maar wanneer hij gewoon praat met de andere leden, hij is de jongste met 17, is hij nog altijd vol van schattigheid. "Wanneer er volwassenen rond me zijn dan denk ik aan mezelf als een kind maar als dat niet het geval is dan ben ik liever de volwassene (lacht). Ik ben redelijk behoedzaam." We hebben gehoord van de andere leden dat "Zelo's slaap gebabbel" verbazingwekkend is. "Ik praat niet in mijn slaap, ik ben geen kind!" Over zijn snelle rap. "Normaal gezien praat ik of gedraag ik me niet snel." lacht hij verlegen. De manier waarop zijn stem stiller wordt naarmate het einde van zijn zinnen is ook tegengesteld aan wanneer hij op het podium is. "Voordat ik op het podium ga, leeg ik mijn hoofd en denk ik "Deze plek is van mij!" Wanneer ik dit doe, kan ik B.A.P's Zelo worden." Hij is modegericht tot het punt dat wanneer hij naar de kruidenier gaat hij zijn outfit van kop tot teen checkt. Hoe zit het met de outfit van vandaag? "Het is de eerste keer dat ik deze soort kleren draag. Ik heb ze nog nooit als outfit gedragen of als dagdagelijkse kleren. Maar het is een stijl die ik al langer wou uitproberen dus ben ik blij." Het lijkt erop dat de modegerichte Zelo cool zou bekennen aan een meisje. "Ik heb er nog nooit over gedacht.. Hm~m, wat zou ik doen." Hij keert naar Jongup voor hulp. "Ik zou haar een lied schrijven. Zonder iets voor te bereiden, ik zou haar gewoon zeggen "Ik wou dat je dit lied hoorde!" "
©bapyessir.com
Translation © Julie @ bapyessir.com
  
©bapyessir.com


©bapyessir.com

©bapyessir.com
 
©bapyessir.com
©bapyessir.com
©bapyessir.com
©bapyessir.com
©bapyessir.com

©bapyessir.com
©bapyessir.com
©bapyessir.com
©bapyessir.com© bapyessir.com #Yukiko (Dutch)

No comments:

Post a Comment