B.A.P di MBC Show Champion (Bahagian 1)

Translator: Ben
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/02/bap-on-mbc-show-champion-140212.html



MC: VS minggu ini ialah pertarungan antara dua idola, B.A.P yang tidak kurang bagus rupa dan kemahirannya, dan Lee Minwooyang tidak perlukan keterangan lagi.
Lee Minwoo: Hello, saya Lee Minwoo
B.A.P: 1,2, hello kami B.A.P Yessir gembira bertemu dengan kamu semua!
MC: Saya amat rendah diri untuk temu bual VS sebentar. Saya tak pernah perasan yang tulang lutut saya tersentuh. Pertama sekali, kita ada sesuatu untuk diraikan hari ini, kamu tahukan apa itu? Ya, sudah 10 tahun Lee Minwoo debut secara solo.
Lee Minwoo: Ahh terima kasih! Sudah 16 tahun saya bersama Shinhwa dan 10 tahun secara solo. Saya amat terharu kerana junior- junior mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada semua di sini.
MC: Temu bual VS Show Champion bersama senior, bagusnya. Dan ada lagi sesuatu untuk diraikan. B.A.P Bang YongGuk dicalonkan dalam Shorty Award dengan artist luar negara yang lain kerana kerja kebajikannya. Semua tepuk! Saya rasa ini ialah sesuatu yang baik. Kan?
YG: Ya! Saya rasa terharu kerana dicalonkan. Saya akan ambil pencalonan itu sebagai makna bekerja keras dan menjadi B.A.P yang sentiasa bekerja keras.
MC: Kebajikan ialah sesuatu yang anda fikirkan tapi susah untuk dibuat. Kali terakhir kamu datang ke Show Champion ialah apabila kamu kata kamu akan bina sekolah di Afrika jika kamu menang loteri sejuta. Saya dengar kamu sedang mengumpul duit.
YG: Sebenarnya, saya keluarkan duit daripada akaun simpanan untuk membeli computer riba tetapi kali ini saya sedang cuba mengumpul duit, jadi saya boleh cuba untuk membawa berita baik dalam comeback seterusnya.
MC: Ahh. Kamu jujur orangnya. Kalau saya kamu, saya takkan cakap yang saya beli computer riba. Sudah lama saya tak dengar tentang computer riba ketika broadcast.Lagu baru Lee Minwoo ialah Taxi. Saya dengar kamu terkenal antara pemandu teksi.
Lee Minwoo: Oh itu cerita lama. Sebelum saya debut, maksud saya, sebelum comeback, sudah lama saya debut. Saya sedang menaiki teksi dan saya terlepas nyanyi lagu saya dan pemandu teksi itu kata yang ia akan jadi popular. Pemandu teksi, sebab andalah saya dapat respon yang bagus- bagus untuk lagu saya. Terima kasih.
MC: Show Champion harap anda semua memandu dengan selamat, pemandu teksi. B.A.P dan Lee Minwoo bersorak untuk satu sama lain. Kamu tak tahu itu? Kalau kamu lihat MV B.A.P, mereka ada bersorak untuk teksi Lee Minwoo. Saya tunjukkan.
Lee Minwoo: Pasti seronok kalau dapat tahan teksi macam tu.
MC: Dia cuba tahan teksi. Dia tahu yang Minwoo-hyung akan datang. Sebagai balasan, Minwoo pun bersorak untuk B.A.P. Kamu tak dapat agak apa- apa kan? Terbukti dia ialah malaikat. Kehangatan antara mereka tak dapat dilihat
Lee Minwoo: Ya, kamu hanya boleh lihat di Show Champion.
MC: Kamu boleh dihat di program lain juga tapi saya agak yang tarian B.A.P dan Minwoo akan jadi terkenal. Bolehkah B.A.P tunjukkan sedikit tarian anda? Tarian 1004. Saya curiga tentangnya, tunjukkan kepada kami dan Minwoo akan beritahu sesuatu tentangnya.
Lee Minwoo: Saya rasa seperti berada di Dancing 9
MC: Ya ini Dancing 8. Bolehkah kita tengok sekarang?
Lee Minwoo: Perasaannya amat hidup.
MC: Apa yang kamu nak kata sebagai senior?
Lee Minwoo: Mereka ialah pro kerana merka boleh buat dalam broadcast secara langsung begitu saja. Kamu lulus.
MC: Apa perasaan kamu bila Lee Minwoo luluskan kamu, B.A.P?
B.A.P: Kami rasa gembira dan bekerja lebih keras.
MC: Okay. Boleh kamu menari tarian Taxi?
Lee Minwoo: Point tarian Taxi ialah tarian axel. Ia seperti kamu memijak axel
MC: Tunjukkan kaki ialah penting kan?
Lee Minwoo: Kamu apa kahabar~
MC: Oh ya saya sihat. Kamu apa khabar? Bolehkah kita buat bersama- sama, B.A.P? Kamu apa khabar, B.A.P? Broadcast yang senior dan junior memijak axel, inilah Show Champion. Kita akan cakap lebih lagi selepas kita lihat persembahan. Pentas comeback B.A.P dan pentas Soyu dan JungGigo. Mula- mula, kita saksikan SPICA dan Girls Day

© bapyessir.com #Ben (Malay)

No comments:

Post a Comment