B.A.P Interview series op M-ON! TV “Select” (Vol. 5)

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessirfansite.com/2013/11/bap-8-part-interview-on-m-on-tv-select.htmlMeningen van geselecteerde artiesten: interview
Artiest van deze week: B.A.P

V: Meningen over jullie Japanse debuut?
Himchan: Ik was erg enthousiast toen ik hoorde dat ons Japans debuut vast stond. Omdat we wisten dat dit een nieuwe uitdaging ging zijn voor ons. Denkend aan onze fans ontmoeten op een andere manier, dat maakte me erg enthousiast.

Caption: Ze debuteerden in Korea in januari 2012. De naam betekent “het achtervolgen van de Beste Absolute Perfecte waarde”. Gevormd door zes leden en ze krijgen een hoge evaluatie voor hun krachtige muziek gebaseerd op hiphop en voor hun hoge performance vaardigheden.

V: Wat voor een lied is Warrior?
Caption: Op 12 oktober, in Marui City Shibuya, hielden ze een “B.A.P WARRIOR JAPAN DEBUUT speciale talkshow ceremonie”. Hoewel ze de show pas aangekondigd hadden om 11u ‘s morgens op diezelfde dag, waren alle tickets uitverkocht in een paar uur. Toen de show bijna begon, kwamen honderden fans samen voor de Marui City Shibuya.

Youngjae: Van alle liedjes is Warrior echt B.A.P-achtig.
V: Wat vind je van het lied? Wat is het aantrekkelijke punt van het lied?
Himchan: Warrior is… heel mannelijk en een taai lied, denk ik.
Youngjae: De choreo lijkt alsof we aan het vechten zijn tegen iets.
MC: Dat geeft jullie echt een taai imago.

Caption: Deze lente hielden ze een wereldtour “B.A.P LIVE ON EARTH PACIFIC” en ze bezochten vier steden in Amerika en ook Azië. 10.000 tickets voor het Amerikaanse concert waren meteen uitverkocht. Tijdens hun eerste bezoek in Japan hielden ze hun eerste Japans concert in Pacifico Yokohama voor twee dagen en ook de 10.000 tickets voor dat concert waren uitverkocht zodra ze in de verkoop gingen. Ze toonden aan hoe populair ze waren zelfs voor hun Japanse debuut.

V: De indruk van Japanse fans?
Daehyun: Veel Japanse fans kwamen naar Korea om ons te zien en ze waren allemaal aardig en beleefd. Ze dachten ook echt aan ons, dus ik dacht dat Japanse fans echt wel aardig en lief moeten zijn.

© bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment