B.A.P 2014 Season’s Greetings Kalender

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessirfansite.com/2013/11/bap-to-release-2014-seasons-greetings.htmlYoungjae: Oké ~ mijn fotoshoot is nu afgelopen. Ik ben januari omdat mijn verjaardag in januari is. Voor de fotoshoot moet ik slapen en dan wakker worden, dat is het concept. De foto… ik denk dat ik er goed uitzie. De laatste tijd ben ik moe door ons schema etc., maar hoewel ik een album fotoshoot moet doen, is het een beetje… We zijn naar een hele mooie plaats gekomen, dus het voelt aan alsof ik genezen word. We moeten ook niet zo lang opnemen, dus ik heb het gevoel dat we echt goed kunnen rusten voor we teruggaan. Ik denk dat het een mooie dag gaat worden. Ik hoop dat jullie ook een mooie dag zullen hebben, iedereen ~

Jongup: Hallo, ik ben Jongup van B.A.P. Vandaag is de fotoshoot voor de kalender! Ze hebben me gezegd dat het voor mei is. (T/N: Jongup is eigenlijk februari) Ze hebben foto’s van mij genomen terwijl ik ’s morgens aan het joggen was. Ja… en het was erg ongemakkelijk.

Yongguk: Ja, ik ben weer halfnaakt voor de fotoshoot en omdat ik in een erg gênante toestand zit, ben ik aan het liggen. Ik ben  me aan het verstoppen. In tegenstelling tot de kalender van vorig jaar, denk ik dat deze kalender heel leuk zal worden. Ik kan niet wachten.

Himchan: Hallo, ik ben de man met de sfeer. Ja ~ aangenaam.

Daehyun: Hallo ~ Ik ga me verkleden in de Kerstman zodat ik cadeautjes kan geven aan kinderen. Heb nog een beetje geduld, kindertjes! Ik maak maar een grap. Op dit moment ben ik… de scheerscène aan het filmen voor maart. (T/N: Daehyun is aan het filmen voor juni) Normaal gebruik ik geen scheerschuim, omdat ik een elektrisch scheerapparaat heb, dus dit is een nieuwe ervaring.

Zelo: Jeej dank je! Vandaag is mijn individuele fotoshoot afgelopen. We zijn naar een pension gekomen voor de fotoshoot. Ik voel me goed omdat het voelt alsof we aan het rusten zijn terwijl we opnemen en als je naar buiten kijkt, kun je wadden zien. Het lijkt net op een echte vakantie (zo’n soort gevoel). Ik denk dat ik plezier ga hebben en dan terugga. Dank je. Er is ook een vleesparty, dus ik ga veel eten en zal een beetje zwaarder terugkomen.

© bapyessir.com #Sarah (English) | bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment