Mesej Krismas B.A.P 2013

Translator: Ben
Original post: http://www.bapyessirfansite.com/2013/12/bap-2013-christmas-messages.html


Jongup:
“Kepada BABY Ho ho ho, saya Santa Moon. Kebelakangan ini sejuk bukan? Saya sejuk juga. Fashion amat penting, tapi pakai pakaian yang memanaskan sebelum kamu jatuh sakit. Kita kan selalu ada Kevin [Keven??? Saya tak tahu apa yang dia cakap] Walaupun sejuk, nikmatilah waktu- waktu hangat bersama-sama keluarga, Babys. Selamat Hari Krismas~”

Zelo:
“Kepada Baby Pasti sedih kan jika tiada Krismas pada akhir tahun? Oleh kerana sejuk, pakai pakaian yang memanaskan dan lahirkanlah kenangan yang manis bersama keluarga dan rakan- rakan! Selamat menyambut Krismas tanpa jatuh sakit~ Akhiri tahun ini dengan baik dan akhir sekali, bye!”


Daehyun:
“To. Krismas Santa tahu siapa yang baik dan siapa nakal~ [Ia ialah sebuah lagu] Kepada Babys kami Selamat Hari Krismas dan akhir tahun yang baik~

Youngjae:
“Kepada. SELAMAT HARI! Krismas!!! Hey mini-mini kami~! Sekarang! Krismas sudah tiba! Jika ia ialah Krismas yang suci! Apa yang saya patut buat…(sediakan album..?) Kepada mini- mini kami yang sedang menunggu! Kami sedang menghasilkan album dengan bersungguh- sungguh! Jadi tunggu lagi seeekeejapp!! Jumpa lagi! Selamat hari Krismas~ (. itu ialah hati...)...!”Yongguk:
“Kepada. Babys Sekarang sudah akhir tahun. Memandangkan Krismas sudah hampir, adakah semua mempunyai rancangan? Saya sibuk dan gembira merancang album baru B.A.P. Tetapi, saya masih suka bekerja daripada bermain! Saya mahu anda semua melalui Krismas kali ini dengan perubahan yang baik! Kepuasan proksi… Saya harap anda menyambut hari yang gembira Terima kasih!”

Himchan:
“Selamat Hari Krismas Habiskan Disember dengan baik dan sambutlah tahun baru dengan gembira. Tahun ini amat menggembirakan dan hangat bersama anda semua, BABY”


© B.A.P's Official Facebook | bapyessir.com #Esther (English) | bapyessir.com #Ben (Malay)

No comments:

Post a Comment