B.A.P 2013 Kerstberichtjes

Translator: Linah
Original post: http://www.bapyessirfansite.com/2013/12/bap-2013-christmas-messages.html


 Jongup: 
“Aan BABY. Ho ho ho, Ik ben kerstman Moon. Het is nu koud hè? Ik heb het ook koud. Mode is natuurlijk ook belangrijk, maar doe iets warms aan voor je het koud krijgt. We hebben altijd Kevin nog. (T/N: Geen idee wat hij met Kevin bedoelt) Hoewel het koud is, verwarm je hart met je familie, Babys. Vrolijk kerstfeest~”

Zelo: 
“Aan Baby. Het is erg als er geen kerst is aan het eind van het jaar? Omdat het koud is, doe iets warms aan en maak veel mooie herinneringen met je familie en vrienden! Vier een mooie kerst zonder het koud te hebben~ Eindig dit jaar op een goeie manier, doei!


Daehyun: 
“Christmas De kerstman weet♪ wie braaf is geweest en wie niet~♪ (T/N: Het is een lied) Onze brave Babys, ik wens jullie een vrolijk kerstfeest en een warm nieuwjaar~♥”

Youngjae: 
“To. MERRY! Christmas!!! Hey onze mini’s~! Het is al zover! Het is Kersmis! Als het een witte kerst is! Wat zal ik dan doen… Voor onze mini’s die goed op ons wachten! We zijn hard aan het werken aan een nieuw album! Dus wacht alsjeblieft nog heeeeeeeeel eventjes! Tot binnenkort! Vrolijk Kerstfeest~♥ (. het is een hartje...)...!”


Yongguk: 
“Aan Babys. We zitten al aan het einde van het jaar. Aangezien het bijna Kerstmis is, heeft iedereen al plannen? Ik heb drukke en blije dagen terwijl we het nieuwe B.A.P album aan het plannen zijn. Ik hou toch nog altijd meer van werken dan spelen! Maar ik wil dat jullie je kerst gezond doorbrengen! Wees tevreden… Ik hoop dat jullie gelukkige en mooie dagen zullen hebben, dank je!”

Himchan: 
“Vrolijk kerstfeest♥ Beëindig december goed en begroet het nieuwe jaar vrolijk. Afgelopen jaar was ook weer warm en vol geluk omdat jullie hier waren, BABY.”

© B.A.P's Official Facebook | bapyessir.com #Esther (English) | bapyessir.com #Linah (Dutch)

No comments:

Post a Comment